Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen ft Pendhoza

- 8:23:00 PM
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Jenis musik dangdut hiphop reggae kini mulai banyak disukai oleh penikmat musik di seluruh nusantara, apalagi semenjak kemunculan nama NDX AKA. Grup yang mempelopori lagu hiphop jowo yang lirik lagunya sebagian besar menggunakan bahasa jawa sehari-hari.

Lagu-lagu dangdut reggae berbahasa jawa kini mulai marak dinyanyikan oleh artis musik dangdut, termasuk Via Vallen yang sering membawakan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo di berbagai acara hiburan musik. Via yang berkolaborasi dengan Pendhoza cukup sukses mempopulerkan lagu Aku Cah Kerjo, mulai dari anak-anak hingga orang dewasa banyak yang sudah hafal dengan lirik Aku Cah Kerjo. Penasaran seperti apa lirik lagu dangdut hiphop ini? langsung saja simak liriknya berikut ini.

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen ft Pendhoza
Aku Cah Kerjo Dangdut Koplo
Lirik Aku Cah Kerjo
Via Vallen feat Pendhoza

***
Via
Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku leh ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep raono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Pendhoza
Dek lungaku ra keges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi
aku ra neng ngendi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Hook-Pendhoza
Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dungakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Pendhoza
Dek lungaku ra keges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Hook-Pendhoza
Ojo keloro-loro lungaku ra keges cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensnoku liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Pendhoza
Dek lungaku ra keges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Hook-Pendhoza
Anggonku ngabari yo mung lewat bbman
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestine akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Via
Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Pendhoza
Sabaro aku yo mung cah kerjo
****

Jangan lupa nyanyikan juga Lirik Lagu Konco Mesra Nella Kharisma The Rosta yang juga menggunakan bahasa jawa liriknya.

Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan.
Advertisement

~ Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan saling menghargai.
~ Indonesia itu sopan dan santun.
~ Komentar yang tidak berhubungan dengan musik atau postingan tidak akan dimoderasi.
~ Indonesia itu Pintar
EmoticonEmoticon

 

Ketik Judul Lirik Lagu Untuk Mencari