Lirik Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

- 7:29:00 PM

Lirik Lagu Dangdut Aku Kangen Bojomu Nella Kharisma

 lirik-aku-kangen-bojomu-nella-kharisma-dangdut
"Aku Aku Kangen Bojomu"
Nella Kharisma
-----
[Intro]
Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

[Hook]
Aku ra nyejo
Aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

[Verse 1: Rap]
Sak tenane atiku
Pancen kangen bojomu
Ra keno pisah
Mergo tresno wis kadhung jeru
Sing tak jaluk mung siji
Teko awakmu
Ikhlasno bojomu
Yen tak pek dadi bojoku
Ra perlu tak rapalne
Montro sing komat-kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu
Sing amit-amit
Saiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

[Chorus]
Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

[Hook]
Aku ra nyejo
Aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

[Verse: Rap]
Opo pancene kowe
Trahe raiso mikir
Tak kiro pancene awakmu kuwi
Sing rodok kentir
Ora tambah pinter
Nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu
Saiki banting setir
Mulo saiki kabeh
Ceritane wis bedo
Ra usum koyo crito
Wayang romo lan sinto
Usume saiki konco
Yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo
Mene tak kepruk boto

[Chorus]
Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu
Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

[Hook: Outro]
Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase...
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu
-----
Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Aku Kangen Bojomu mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan.
Advertisement

~ Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan saling menghargai.
~ Indonesia itu sopan dan santun.
~ Komentar yang tidak berhubungan dengan musik atau postingan tidak akan dimoderasi.
~ Indonesia itu Pintar
EmoticonEmoticon

 

Ketik Judul Lirik Lagu Untuk Mencari