Lirik Lagu Kanggo Kowe Tasya Rosmala

Lirik Kanggo Kowe Dangdut Koplo

Lirik Lagu Kanggo Kowe Tasya Rosmala
Kanggo Kowe Tasya
Kanggo Kowe Lirik
Tasya Rosmala

****
Opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe urip sak bendinone
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo ra ono wong wadon liyo

Interlude
Aku nang kene, kowe sing ono nang kono
Aku tak kondo, mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

Interlude
Kowe lan aku wes sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing nang njero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Interlude
Aku nang kene, kowe sing ono nang kono
Aku tak kondo, mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

Interlude
Aku nang kene, kowe sing ono nang kono
Aku tak kondo, mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

Interlude
Kowe lan aku wes sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing nang njero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Kowe lan aku wes sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing nang njero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Kowe lan aku wes sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing nang njero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani
Nyanyikan juga lagu terbaru: Lirik Lagu Tangis Kehidupan Tasya Rosmala
*****
Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Kanggo Kowe The Rosta mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan.

0 Response to Lirik Lagu Kanggo Kowe Tasya Rosmala

Post a Comment

*Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan
--saling menghargai.
--Indonesia itu sopan dan santun.
*Komentar yang tidak berhubungan dengan musik
--atau postingan tidak akan dimoderasi.
--Indonesia itu Pintar