Lirik Ndang Minggato (Despacito Cover) Vita Alvia

Lirik Lagu Ndang Minggato - Vita Alvia

Lirik Ndang Minggato (Despacito Cover) Vita Alvia
Ndang Minggato Vita Alvia
Ndang Minggato Lirik
Vita Alvia

****
Kowe wes eroh aku mati roso
Tapi kok kowe sek ora rumongso
Lagak bodo koyo ora nduwe duso
Yeah

Aku ra seneng kowe
Aku jengkel nong kowe
Wes bosen kowe ngomong
Sorry Sorry

Masio kowe ganteng aku ora getun
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
Tresnoku luntur goro-goro awakmu
Wis sering ngelukai hati

Tak akoni kowe kuwi kuat mental
Tampang melas iku seng mok gawe modal
Ben ketok melase aku iso nyepuro
(nyepuro... nyepuro...nyepuro yeaaahh)
Yeahhh

Mok pikir aku iki ora normal
Saiki aku wis ora iso sabar
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar

Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo

Ndang minggato
Sepisan maneh kowe ndang minggato
Ora kuat aku nahan loro
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Tego tegone kowe nyulayani janji
Opo aku iki nduwe salah
Teganya kau mendua
(mendua mendua didepan mata)

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
Kok gampange aku percoyo
Ora ono curigo
(ra ono curigo)

He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
Iso nekat aku yen ati loro
Opo kowe wes ora nduwe ati
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

Minggato minggato
Kono ndang minggato
Atiku wis loro ora ono tresno
Benci aku benci benci karo awakmu
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Minggato minggato
Kono ndang minggato
Atiku wis loro ora ono tresno
Benci aku benci benci karo awakmu
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo

Ndang minggato
Sepisan maneh kowe ndang minggato
Ora kuat aku nahan loro
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Interlude
Tego tegone kowe nyulayani janji
Opo aku iki nduwe salah
Teganya kau mendua
(mendua mendua didepan mata)

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
Kok gampange aku percoyo
Ora ono curigo
Ra ono curigo

Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo

Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo

Ndang minggato
Sepisan maneh kowe ndang minggato
Ora kuat aku nahan loro
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Minggato minggato
Kono ndang minggato
Atiku wis loro ora ono tresno
Benci aku benci benci karo awakmu
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Ndang minggato.....
Despacito versi lainnya: Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito Versi Jowo)
*****
Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Ndang Minggato (Despacito Jowo) mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan.

0 Response to Lirik Ndang Minggato (Despacito Cover) Vita Alvia

Post a Comment

*Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan
--saling menghargai.
--Indonesia itu sopan dan santun.
*Komentar yang tidak berhubungan dengan musik
--atau postingan tidak akan dimoderasi.
--Indonesia itu Pintar