Lirik Bojomu Turahanku Via Vallen

- 10:08:00 AM

Lirik Lagu Bojomu Turahanku Dangdut Koplo

Lirik Bojomu Turahanku Via Vallen
Bojomu Turahanku Lirik
Lirik Bojomu Turahanku
Via Vallen
---
Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyuduk aku

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu sing jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Opo ra eling biyen
Sek jamane keremu
Yo mung aku sing mok gae
Tambal butuh
Aku ora ngiro
Saiki kowe nyuduk aku
Mergo saiki wis rumongso
Mulyo uripmu

Senajan kowe keceh duwik olehmu mbabu
Nanging ojo sak penake kowe nyuduk kancamu
Wis eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
Panggah mbok terak ae ora ngerti rambu rambu

Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyuduk aku

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu sing jare lugu
Kuwi ngono turahanku

[Interlude]
Lagu dangdut terbaru: Lirik Lali Roso Tresno - Via Vallen
Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyuduk aku

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu sing jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Mangkane aku ngguyu
Pendak eroh rupamu
Sajake kok nggragas tenan ngopeni turahanku
Opo pancen ra iso
Yen sliramu golek liyo
Kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco

Ning panggah saiki aku isih rek jego
Sing gatel kuwi kowe opo trahe gendakanmu
Tapi aku matur nuwun, kok beneh tenan kowe
Anggene ngerumat apik sing dadi turahanku

Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyuduk aku

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu sing jare lugu
Kuwi ngono turahanku
Lagu Via Lainnya: Lirik Lagu Polisi Via Vallen Terbaru
---
Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Bojomu Turahanku Via Vallen mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan.
Advertisement

~ Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan saling menghargai.
~ Indonesia itu sopan dan santun.
~ Komentar yang tidak berhubungan dengan musik atau postingan tidak akan dimoderasi.
~ Indonesia itu Pintar
EmoticonEmoticon

 

Ketik Judul Lirik Lagu Untuk Mencari