Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma

Lirik Lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma

lirik Nella Bojo Galak Pendhoza
Nella Kharisma
Bojo Galak
---
[Verse 1]
Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh
Atiku wes kadung tresno
Senajan batinku
Ngampet ono njero dodo

[Chorus]
Yo wes ben
Duwe bojo sing galak
Yo wes ben
Sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo
Nganggo tulus ning ati
Tak trimo
Sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyok ngene

[Verse 2]
Sungguh keterlaluan
Bojoku sing saiki
Kliru sitik wae
Aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco
Kok ora diolehke
Senenange nuduh
Dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono
Aku mung bisa meneng
Tak jelasno, malah
Mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
Rumongso wes paling pinter

[Chorus]
Yo wes ben
Duwe bojo sing galak
Yo wes ben
Sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo
Nganggo tulus ning ati
Tak trimo
Sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyok ngene

[Verse 3]
Ibarate dele
Sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni
Yen pancen ngene dalane
Abote nduwe
Bojo sing galak
Nek ra keturutan
Senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni
Aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati
Sliramu tetep neng ati
Disetel kendo wae
Tak nikmati uripe
Senajane galak
Bojoku pancen sing bagus dewe

[Bridge]
Kuat, dilakoni
Nek ra kuat, ditinggal ngopi
Tetep cinta, senajan bojoku galak

[Interlude]

[Chorus]
Yo wes ben
Duwe bojo sing galak
Yo wes ben
Sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo
Nganggo tulus ning ati
Tak trimo
Sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyok ngene

Yo wes ben
Duwe bojo sing galak
Yo wes ben
Sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo
Nganggo tulus ning ati
Tak trimo
Sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyok ngene
---
Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Nella Kharisma Bojo Galak mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan.

0 Response to Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma

Post a Comment

*Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan
--saling menghargai.
--Indonesia itu sopan dan santun.
*Komentar yang tidak berhubungan dengan musik
--atau postingan tidak akan dimoderasi.
--Indonesia itu Pintar