Lirik Lagu Dimaem Teman Nella Kharisma

- 8:11:00 PM

Lirik Lagu Dimaem Teman Dangdut Koplo

Lirik Lagu Dimaem Teman Nella Kharisma
Lagu Nella Terbaru: Dimaem Teman
Lirik Dimaem Teman
Nella Kharisma

****
Intro

Pancene kowe kuwi konco kentel
Nanging ngopo bojoku tok sleding, sleding, sleding tekel

Pancene kowe kuwi konco kentel
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Ora miker yen aku seneng tenanan
Lah kok kowe sing kedanan njur mok pangan dibelakang

Hook: 1
Tanpo kondo kowe lungo, malah lungo karo bojoku
Heh dasar konco rak payu sifatmu kok ora mutu
Ning ngarepku kowe apik, jebul bojoku mok bribik
Opo ra ono sing liyo, nganti bojoku meh kok pek
Lanang liyo ora mutu, modal lambe ita-itu
Kowe minggat karo koncoku ngakune karo ibumu
Dilalahe aku ngerti neng ngarepe moto iki
Jebule kowe indehoy, mbok kiro aku rak ngerti

Pancene kowe kuwi konco kentel
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Ora miker yen aku seneng tenanan
Lah kok kowe sing kedanan njur mok pangan dibelakang

Hook: 2
Yowes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
Aku ora popo kowe karo koncoku dewe
Seng penting aku wes oleh seng mbok duwe
Heh kowe kancaku untalen bekasku kae
Mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
Senajan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
Yowes aku tak golek gantine sing luweh modis
Rumaten bekasku kae sing lambene, lambe lamis
Dangdut koplo terbaru: Lirik Lagu Piker Keri Via Vallen Terbaru
Interlude

Tak lilakno
Senajan batin ra trimo
Isoku mung misoh kekancan saiki musoh
Sory, aku wes dudu kancamu maneh
Mergone polahmu sing gawe aku karo kuwe dadi musoh

Pancene kowe kuwi konco kentel
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Ora miker yen aku seneng tenanan
Lah kok kowe sing kedanan njur mok pangan dibelakang

Pancene kowe kuwi konco kentel
Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Ora miker yen aku seneng tenanan
Lah kok kowe sing kedanan njur mok pangan dibelakang
Koleksi terbaru: Lirik Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) Nella Kharisma
*****
Disclaimer:
Situs XtraLirik.com tidak menyediakan link download lagu Dimaem Teman NDX mp3. Situs ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Nusantara dan Mancanegara. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta pemilik/pencipta lagu yang bersangkutan. Belilah VCD original, jangan beli yang bajakan.
Advertisement

~ Berkomentarlah dengan tutur kata yang baik dan saling menghargai.
~ Indonesia itu sopan dan santun.
~ Komentar yang tidak berhubungan dengan musik atau postingan tidak akan dimoderasi.
~ Indonesia itu Pintar
EmoticonEmoticon

 

Ketik Judul Lirik Lagu Untuk Mencari